Andrea Zori

Andrea Zori

Modische kwaliteits schoenen

Het begon allemaal in 1923 aan de zuidkant van de Dolomieten om precies te zijn in Bassano del Grappa, Italie. Waar iedere schoen uniek is. Alle schoenen zijn met de hand gemaakt en tot in elk detail verfijnd. Pas de derde generatie van de familie heeft in het jaar 2000 de stap gezet om het merk ANDREA ZORI in de markt te zetten. Met de waarden waar de familie zich altijd aan conformeerde; maak het mooi en goed. De ambachtelijke kunst van het maken van de perfecte schoen en dit alles met creativiteit, fantasie en behulp van moderne technologieën dit altijd met respect voor de oude tradities.

Loading...

Andrea Zori

Kwaliteit verloochend zich niet!

Altijd opzoek naar nieuwe kansen, door die houding en ondernemerschap is Andrea Zori, samen met de beste vakmensen uit Veneto, het merk Andrea Zori uit gegroeid tot een kwaliteits schoen van topklasse. Dus bij Andrea Zori koop je een ambachtelijk gemaakte heren schoen, designer sneakers of een riem van hoge kwaliteit draagcomfort en uitstraling.  Zoals gezegd geheel gemaakt in Italië 

Andrea Zori

Top schoenen gewoon bij van den Broek Herenmode

Wij zijn er uitermate content mee om dit modische schoenen merk aan de collectie voor komend voorjaar/zomer seizoen te kunnen toevoegen. Gemaakt van bijzondere materialen, robuust en opvallend. Gemaakt voor iedereen die houdt van vakmanschap en kwaliteit. De schoenen van Andrea Zori worden door de tijd heen er alleen maar mooier op.

VALT MIOTINTO U IN DE SMAAK?

Bekijk dan ook deze merken