Adam Underwear

Adam Underwear

Adam produceert op een zo mens- en milieuvriendelijk mogelijke manier. De boxers worden gemaakt van 95% biologisch katoen gemixt met 5% elastan, voor de stretch(extra comfort). Er wordt gebruik gemaakt van alleen de hoogste kwaliteit GOTS gecertificeerd katoen. Dat betekent dat katoen met GOTS certificaat zonder pesticide of chemicaliën wordt verbouwd, binnen een straal van 50 kilometer van de fabriek. Alle Adam boxers worden met de hand gemaakt.

Boxers van biologisch katoen voor mannen met karakter.

Het eerste dat je aantrekt en het laatste wat je uittrekt.

Adam Underwear

Een verkeerd zittende boxer kan je dwarszitten van het eerste tot het laatste moment van de dag. Terwijl een goed zittende boxer juist je hele dag kan maken. Daarom streeft Adam ernaar om de beste boxers ooit te maken. Met originele designs, ieder seizoen opnieuw, voor mannen met karakter. Die ook nog eens heel lekker zit. Want het gaat tenslotte om de inhoud. Dat begrijpen wij wel.

Adam Underwear

Alle Adam boxers worden zorgvuldig op een milieu bewuste manier met de hand gemaakt. Waarbij veel aandacht en tijd wordt besteed aan de afwerking en ieder detail verfijnd.

FAQ items aan het laden...

Adam underwear

Er is alles aangedaan om een boxer te ontwerpen waarbij tot het uiterste is gegaan om eventuele irritatie te voorkomen en een maximaal comfort te realiseren. Bij geen enkele boxer zit een maatlabel of wasvoorschriften in gestikt aan de binnenkant, alles staat op een natuurvriendelijke manier geprint aan de binnenkant van de boxer. Ook alle stiksels zijn zodanig weggewerkt voor een optimaal comfort een sterke elastiekenband en een zachte afwerking aan de binnenkant optimaliseert het gehaal.

De meest comfortabele boxer!

VALT ADAM U IN DE SMAAK?

Bekijk dan ook deze merken

Effio

Luxe, Chic, verfijnd anders.

Kwaliteit’s Sokken maar dan even anders dan usually fris kleurrijk en mode bewust.

The Goodpeople

Jong, subtiel, anders.

Het streven naar grenzen verleggen is waar The Goodpeople continue mee bezig.

Circolo 1901

Klassiek en toch uiterst modern.

Eenvoudig, authentiek maar origineel Circolo is modern, gemakkelijk maar bovenal comfortabel

Desoto

Premium jersey shirts

Deze maximaal comfortabele shirt in combinatie met een stijlvolle stijl.
Non-iron, comfortabel en strak gemodeleerd.