Adam

Boxers van biologisch katoen voor mannen met karakter.

Adam produceert op een zo mens- en milieuvriendelijk mogelijke manier. De boxers worden gemaakt van 95% biologisch katoen gemixt met 5% elastan, voor de stretch. Er wordt gebruik gemaakt van alleen de hoogste kwaliteit GOTS gecertificeerd katoen. Dat betekent dat dit katoen zonder pesticides of chemicaliƫn wordt verbouwd, binnen een straal van 50 kilometer van de fabriek. In deze fabriek worden de boxers met de hand gemaakt.

Adam

Het eerste dat je aantrekt en het laatste wat je uittrekt.

Een verkeerd zittende boxer kan je dwarszitten van het eerste tot het laatste moment van de dag. Terwijl een goed zittende boxer juist je hele dag kan maken. Daarom streeft Adam ernaar om de beste boxers ooit te maken. Met originele designs voor mannen met karakter. Die ook nog eens heel lekker zitten. Want het gaat tenslotte om de inhoud. Dat begrijpen wij wel.

Loading...

Adam

Met de handgemaakte boxer

Al adam boxers worden zorgvuldig met de hand gemaakt, waarbij veel aandacht voor afwerking en detail. O.a wordt er een stevige elastieken band gebruiken en word alles weggehaald dat eventueel zou kunnen jeuken of irriteren. Geen was labels aan de binnenkant. Geen stiknaad in de band.

Adam

De meest comfortabele boxer!

Alles is geschrapt wat eventueel zou kunnen jeuken of irriteren. Geen was labels aan de binnenkant. Ook het stiksel van de band is weggewerkt. Een sterke elastieken en een zachte afwerking aan de binnenkant.

Loading...

ADAM

In detail in onze winkel.

VALT ADAM U IN DE SMAAK?

Bekijk dan ook deze merken